0888 67 07 33

Извозване на стари мебели – Чичо Фори

Извозване на стари мебели от дома 0888 67 07 33

Извозване на стари мебели и електроуреди се налага когато срока на живот на мебелите който не е толкова много е изтекъл. Към това трябва да отчетем, че на този срок влияят качеството на изработка. Степента на експлоатация на жилищния ремонт, препланировка, тенденциите в дизайна, вашето настроение и много други фактори. И тогава изниква въпроса – къде да денем старата мебел.? Варианта да ги изхвърлите всичките до близкия контейнер или да ги оставите пред дома си се явява много лоша постъпка. Като прибавим, че не е и съвсем законно – картинката е пълна. Защото едва ли, би ви се искало да се обяснявате със съседите за това и в краен резултат да заплатите голяма глоба.

Цени за извозване на стари мебели и отпадъци от жилища в София

Чичо Фори изнася и извозва цяла гарнитура от много части и маса за 80 лв.

Чичо Фори изнася и извозва 10 мебела за 150 лв. или 30 мебела за 250 лв.

Чичо Фори изнася и извозва боклук от мазе за 80 лв. а, от таван на 7 – ми етаж за 100 лв.

Чичо Фори има много предимства

Определя точна цена още по телефона

Извозва с големи камиони

Работи с бригада от осем човека с чисти дрехи

Не се кара със съседите

Най-добрия вариант е да се обърнете към компания за хамалски услуги, която ще ви предложи извозване на старите мебели. В последните няколко години тази услуга се явява много разпространена в България. Вие трябва само да позвъните по телефона, а останалото ще направят квалифицираните сътрудници на фирмата за хамалски услуги.

Извозване на стари мебели с чичо Фори

Услугата включва в себе си акуратно извозване на стари мебели от дома ви, ще ги натоварят на камион и ще ги транспортират до сметище за мебели. Ако те не могат да минат през отвора на вратите, те ще извършат безплатно демонтаж, при това максимално акуратно. Какви видове мебелни изделия можете да поръчате за утилизация.? Това са шкафове, легла, дивани, столове, маси, кресла, ракли, библиотеки, табуретки, матраци, както и кухненска мебел.

Изхвърляне на стари мебели с чичо фори

Съчетаване на услуги

Хамалите са готови да ви предложат също услугата превозване на мебели при преместване или покупка на нова. За да бъдат транспортирани мебели, без да се замърсят при превоза, хамалите ще ги опаковат в специална въздушно — полупрозрачна лента. А за да не падне и да не се счупи, всичко, което се превозва в камиона се фиксира със специални колани. Всички техни камиони са специално подготвени за надежден жилищен превоз. В процеса на превоз може да се наложи демонтаж и монтаж на мебелите – хамалите без особени усилия ще се справят и с това.

Извозване на мебели - Евтино

Те ще извозят не само всичко от вашето жилище, но също от офиса или вилата ви. Освен това при преместването се изнасят много лични вещи, битова техника и електроника. Не се вълнувайте – хамалите внимателно и акуратно ще превозят и тях до новото място.За извозването на старите мебели ще трябва вашият адрес, телефон за контакт, тип и количество на превозваните предмети. Да поръчате превоз, както и услугата извозване на стари мебели може да стане не само в големите градове, но и във всички населени места в България.

Изнасяне на стари мебели от апартамент

Жилищно преместване… за него дълго се готвим, без да имаме положителни очаквания от процеса. Огромното количество вещи, мебели, като прибавим и ненужния отпадък, които е неминуем и няма как да бъде изхвърлен преди самото жилищно преместване. Каква асоциация може да предизвика подобно жилищно преместване в средностатистическия човек? Правилно! Истински ужас. Но, с всичките тези проблеми може, но не бива, да се занимавате самостоятелно, а да се доверите на специалисти. Това са хора, за които жилищното преместване – не е невъзможна задача, а ежедневие.

Изнасяне на стари мебели - Чичо фори
Системата им на разчет е прозрачна – първо се оформя поръчката, като се отчитат всички нюанси (разстояние до новото място, наличието на асансьор, необходимост от пренасяне на много тежки предмети и др.). На вас ще ви бъде казана цена на превоза «от врата до врата» или на всеки вид дейност по отделно. Специалистите на фирма за хамалски услуги ще ви гарантират, че в деня на превоза стойността, за която сте се съгласили няма да се измени, ако вие съществено не увеличите обема на превозваното имущество.

Отговорни хамали в София!

Хамалите носят пълна материална отговорност за превозваните вещи. Затова в деня на превоза те заедно с клиента ще огледат цялото имущество, намиращо се в дома му и ще се установят евентуални съществуващи повредени (драскотини, замърсявания, цепнатини и др.). От резултата се изготвя протокол за намерените дефекти. Ако в процеса на превоз възникнат други повреди, компанията ще поеме отговорност по реставрацията на мебелите или ще заплатят нанесените щети.

Изхвърляне на стари мебели и битови боклуци
За снижаване рисковете на повреда на имуществото те ще ви предложат професионална опаковка. След което, цялото транспортиране се извършва чрез специализиран камион, снабден с крепежни колани и фиксатори за товара. Преместването от врата до врата включва в себе си всякакви възможни работи. Опаковка на имуществото, маркировка, разглобяване и сглобяване на мебелите, транспортиране, услугата на хамалите – товарене/разтоварване. В този случаи клиентът няма да губи собственото си време за пренареждане на новото жилище. Отделните услуги по преместването или може, например, да се възползвате от тяхната помощ за разглобяване и сглобяване на мебелите. Превоз на такелажни работи, подреждане на имуществото в новия дом. Опаковката на вещите да извършите самостоятелно. Списъкът на услугите се определят индивидуално за всеки клиент.

Be the first to comment on "Извозване на стари мебели – Чичо Фори"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*