0888 67 07 33

Почистване общи части на блок в София

Почистване общи части на блок – Чичо Фори 0888 67 07 33

За да живеете приятно и спокойно, всичко около вас трябва да е чисто. Почистете старателно дома си, но не оставяйте на произвола общите части във входа. Коридорите и стълбищата във входа на жилищната сграда се използват от всички. Това означава, че всички трябва да намерят начин да пазят и да почистват тези общи части. В общите части влизат не само стълбището и между стълбищните площадки, а и мазите, мястото пред и около входа.

За да можете да опазите чистотата в домовете си, трябва да се грижите и за чистотата в общите части на жилищните кооперации, в които живеете.

Почистване общи части на блок

Трудно е да отделяте толкова много време за чистене- на дома, около дома, особено, когато ходите и на работа.

Няма как да очаквате да дойде удобен момент през пролетта или есента, за да почистите наведнъж и после всичко да стои така в продължение на месеци. Общите части в жилищните сгради се използват от много хора и изискват ежедневно почистване. Можете да си наемете фирма за редовно чистене във входа. Цената, която ще трябва да платите, определено няма да е висока, защото тя ще се разпредели на всички живущи във входа.

Когато вземете решение за наемане на фирма за абонаментно почистване на входа, обадете се на посочените телефони и уговорете подробностите.

Изисква се подписване на договор, в който ще бъдат описани ангажиментите, които поема фирмата- площите, които се ангажира да почиства и времето, в което ще извършва тази дейност. Пакетът с услуги за почистване на общите части е много удобен за големи жилищни сгради. В тях по- трудно може да се наеме някой местен, свободен човек, който да почиства редовно. Тя обикновено включва метене на общите части,  измиване, дезинфекция на парапета на стълбището, почистването на асансьора, миене на стъклата, намиращи се в общите части. За цялата тази дейност се уточнява график.

За да няма неточности, след като заявите услугата, представител на фирмата ще дойде на място, за да види площта, която ще се чисти и да конкретизира дейностите, които ще искат собствениците.

Когато отдавна не сте имали чистачка във входа и са се натрупали доста боклуци и ненужни предмети, добре е преди да наемете чистачката, да извикате хамалска фирма да изхвърли всички натрупани боклуци и да почисти основно. Така ще имате базата, която в следващите дни и месеци, наетата с абонамент почистваща фирма ще поддържа.

Цената за услугата се разпределя на всички домакинства, ползващи общите части и така на всеки се падат по съвсем малко пари, но пък ще разчитате на непрекъсната отлична поддръжка.

Be the first to comment on "Почистване общи части на блок в София"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*